Optimale isolatie, dus altijd comfortabel

Weru de nummer 1 in kunststof kozijnen in Peize, Roden, Haren en Groningen!

'Een wereld van verschil! Zo comfortabel is het hier in huis nog nooit geweest!' Een bijzonder mooi compliment van een tevreden klant na het plaatsen van onze kunststof kozijnen met isolatieglas. Het treft precies de kern van Weru: het bijdragen aan optimaal woonplezier door onze kunststof kozijnen. En daar helpen we ú ook graag bij!

Kunststof kozijnen, isolatieglas en woonplezier gaan bij Weru hand in hand. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten kunststof kozijnen en isolatieglas. Precies die uitvoering die bij u en uw woning past. Zo kunt u kiezen voor glas met een specifieke werking, bijvoorbeeld geluiddempend. U kunt dus zelf bepalen hoe hoog of hoe goed uw isolatie tegen de koude moet zijn en in welke mate zonlicht welkom is. Maar altijd uit zich dat in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en optimaal woonplezier.

En benauwd wordt het nooit, want wij bieden u ook verschillende ventilatiemogelijkheden, van ventilatie in het glas en het plaatsen van ventilatieroosters tot slimme vergrendelingstanden. Met Weru zit u beslist goed.
 

Gratis Weru-brochure