Kunststof deuren in regio Peize, Roden, Haren en Groningen

Manfred Loohuis is de specialist in Weru kunststof deuren. En omdat Weru al jaren de nummer 1 in kunststof deuren is, betekent dat dat er veel keuzemogelijkheden zijn die allemaal te zien zijn in onze showroom. 

Naast het juiste advies zorgen wij er ook voor dat de kozijnen gemonteerd worden en dat u na oplevering volledig tevreden bent. 

De showroom van Manfred Loohuis

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Peize, Roden, Haren en Groningen begrijpen we dat de keuze van een kunststof deur uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Manfred Loohuis

Manfred Loohuis is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het toonaangevende Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met Manfred Loohuis zit u er jarenlang heerlijk bij. Topservice, topcomfort.

Onze kunststof deuren 

Uiteraard kiest u ook een deur met een vormgeving en in een kleur die precies aansluit bij uw woning en uw levensstijl. De kunststof deuren en de soorten isolatieglas van Weru voldoen aan de hoogste Europese technische kwaliteits- en keuringseisen. Kunststof kozijnen van Weru voldoen precies aan uw eisen.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

Contactgegevens
Manfred Loohuis
Havenstraat 4
9321DA Peize
T: 050- 503 34 98
E: info@manfredloohuis.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Andere tijdstippen op afspraak

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof deuren? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 050-503 34 98
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.