Kunststof terrasdeuren in regio Peize, Roden, Haren en Groningen

Manfred Loohuis is de specialist in kunststof terrasdeuren. Terrasdeuren van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staan garant voor een jarenlange beleving. Met kunststof terrasdeuren van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru biedt comfort en bescherming.

De showroom van Manfred Loohuis

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Peize, Roden, Haren en Groningen begrijpen we dat de keuze van een kunststof terrasdeur uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Manfred Loohuis

Manfred Loohuis is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het toonaangevende Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met Manfred Loohuis zit u er jarenlang heerlijk bij. Topservice, topcomfort.

Onze kunststof terrasdeuren 

De kunststof terrasdeuren van Weru complementeren uw woning. De stijlvolle terrasdeuren nodigen altijd uit om het binnen- en buitenleven te verbinden. De ruime doorgang (tot twee meter), de klassieke uitstraling en de mogelijkheid tot het plaatsen van bovenlichten en zijramen, dragen bij aan de bijzondere beleving. Voor iedere woning en in elke stijl biedt Weru passende terrasdeuren. Ook voor uw woning. Met terrasdeuren van Weru kiest u voor een persoonlijke aankleding. 

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

Contactgegevens
Manfred Loohuis
Havenstraat 4
9321DA Peize
T: 050- 503 34 98
E: info@manfredloohuis.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Andere tijdstippen op afspraak

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof terrasdeuren? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 050-5033498.
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.